Schager Mixed hockeyclub Magnus

Welkom

Hockeyen in Schagen en omstreken doe je bij SMHC Magnus. We beschikken over een fraai zand ingestrooid kunstgrasveld (2011) dat is gelegen op sportcomplex Groenoord in de wijk Groeneweg. Magnus werd opgericht op 28 oktober 1972.

Gezinsclub

Magnus is een echte gezinsvereniging, vandaar dat we meer jeugdleden dan senioren hebben. Hockeyen kan al vanaf 6 jaar, dat zijn de benjamins. Behalve de benjamins spelen alle jeugdteams mee in de hockeycompetitie op zaterdag.

De seniorenteams bestaan uit een dames en heren 1 en er is ook en dames- en heren-veteranen team. De dames veteranen spelen op de dinsdagochtend competitie. De overige seniorenteams spelen op zondag.

Uit de wijde omgeving

Op deze website kan je alles vinden over het reilen en zeilen binnen onze gezellige club. Onze leden komen behalve uit Schagen ook uit de omliggende dorpen zoals Barsingerhorn, Haringhuizen, Winkel, Stroet, Dirkshorn, Groenveld, Valkkoog, Tuitjenhorn, Warmenhuizen, Waarland, ’t veld, Zijdewind, Callantsoog, ’t Zand, Anna Paulowna, Middenmeer, en Slootdorp om er zo maar wat te noemen.

Bitjes reclame

Nieuwe route naar HC AthenA

Leuke initiatieven zijn altijd welkom!

Wedstrijdverslag ME1, 12 april 2014

Vrijwilligersborrel

Op- of aanmerkingen website

Als je op- of aanmerkingen hebt met betrekking tot de website kan je die sturen naar onze webmaster: redactie@hockeyclubmagnus.nl