Zaalhockey training kan doorgaan! Start morgen!

30-11
Hallo Allemaal,

De zaalhockeytrainingen gaan door! Om de zaalwedstrijden goed te kunnen voorbereiden zal er in de komende drie weken een aangepast zaal trainingsschema van toepassing zijn. Elke team krijgt de gelegenheid om voor de eerste wedstrijd in ieder geval 1 keer te trainen in de Spartahal. Het schema is te vinden in de bijlage. Deze zaal trainingen zullen gegeven worden door Thijs Meegdes. 

Op maandag en woensdag sluiten de trainingen aan op de gymlessen van het Regius. Bij de opstart en het plaatsen van de balken moet daardoor soms snel gewerkt worden om maximale trainingstijd te hebben. Daarom de vraag aan iedereen om 5 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. De trainingen zijn op deze dagen tot 5 uur. Op dat moment moeten de balken worden opgeruimd en mag er i.v.m. de Coronaregels niet meer gesport worden.. Graag aandacht hiervoor.
De Spartahal wordt door de beheerder op afstand geopend en gesloten, daar hoeven de begeleiders niets voor te regelen. Indien er toegang tot het materialenhok nodig is kan de sleutel uit een kastje gehaald worden dat in het hokje hangt in de zaal ter hoogte van de kantine. De toegangscode hiervoor weet Thijs.
Als er meer duidelijkheid is wat de Coronaregels zijn na deze drie weken volgt een bericht met het zaal trainingsschema voor 2022.
Groeten,
Edo
 
30-11-2022 Algemeen Bijlage