Enthousiasme geen bezwaar

30-3 Nieuws
We zitten nog midden in het lopende hockeyseizoen maar toch: Magnus heeft weer extra handen nodig. Afzwaaiende actieve veteranen, ouders van wie de kinderen deze zomer stoppen en vrijwilligers die na jaren een stapje terug doen: in de hele cluborganisatie ontstaat (of bestaat al) plek voor frisse blikken.

Wil jij je bemoeien met het reilen en zeilen van Magnus? Af en toe de inkoop van de kantine regelen of nieuwtjes voor de website schrijven? Met een klussersoog de accommodatie checken? De taken zijn heel divers - op de voorgrond en op de achtergrond - er is vast iets dat je aanspreekt. En - spoiler! - vaak kost dat 'werk' helemaal niet zoveel tijd.

Vacature alert!
Ben je nieuwsgierig wat het nou eigenlijk inhoudt? Vraag ons dan! No worries: je zit er echt niet gelijk aan vast. Mail ons via de link achter de functie of spreek een van ons aan.

Doe ook mee!
Hockeyt jouw kind met veel plezier? Sta je graag langs de lijn? Steun de club dan actief! Zonder de hulp en inzet van ouders kan Magnus (te) veel zaken niet goed regelen. En dat gaat uiteindelijk ten koste van het speelplezier.
 
30-3-2022 Algemeen